Uitzendburo

Over E&P Opleiding en advies

E&P Opleiding en Advies is een lasopleidingsinstituut in het midden van het land. E&P kan uw organisatie ondersteunen in diverse processen van kwalificeren en opleiden van personeel tot het behalen van een lasmethodekwalificatie voor uw bedrijf. Dit alles volgens de eisen van de erkende keuringsinstanties Bureau Veritas en Lloyds Register.

In onze lasschool worden naast de standaard NIL opleidingen ook bedrijfsgerichte opleidingen gegeven. De lasinstructeur inventariseert de werkzaamheden, materiaalsoorten en lasprocessen van uw bedrijf en door middel van een intake van het personeel wordt er een bedrijfsgerichte opleiding op maat gemaakt.

E&P Opleiding en Advies heeft een Euro-laspas kwaliteitszorgsysteem opgezet. Dit houdt in dat deelnemers aan dit zorgsysteem een handzame en overzichtelijke pas ontvangen waarop staat vermeld welke kwalificaties in het bezit zijn. Wij dragen zelf zorg voor het verstrekken van de Euro-laspas. Deze is tevens ondertekend door Bureau Veritas en Lloyds Register. Hierbij hoort ook de jaarlijkse lasdag, wat inhoudt dat kwalificaties onder het toeziend oog van de lasinstructeurs keuringsinstanties verlengd worden middels een lasproef in de lasschool. Na deelname aan deze lasdag worden de lasserskwalificaties in ons computersysteem gearchiveerd en bewaakt. Op deze wijze zorgen wij ervoor, dat de kwalificaties hun geldigheid blijven behouden. U krijgt 1 maand voor de vervaldatum een melding van de kwalificaties die  verlengd dienen te worden. Zo blijven uw papieren altijd up-to-date.